Centrale Verwarming

Centrale verwarming

Voor een warme en gezellige woning

Of U nu uw woning wenst te verwarmen met een gas- of stookolieketel, warmtepomp of de combinatie ervan dan bent U bij ons aan het goede adres. Wij zullen telkens de meest energiezuinige en het meest rendabel systeem voorstellen afhankelijk van de mogelijkheden welke er zijn.

Welke mogelijkheden zijn er om mijn woning te verwarmen?

19

De dag van vandaag evolueert de techniek zeer snel en is er een ruim aanbod aan milieuvriendelijke alternatieven voor de fossiele brandstoffen.

Warmtepompen worden sedert een paar jaar de standaard in nieuwbouw woningen maar deze kunnen ook als hybride geplaatst worden in bestaande systemen. 

De brandstofcel is de meest nieuwe techniek. De brandstofcel-verwarmingsketel bestaat uit twee eenheden: de brandstofcelmodule en de piekbelastingsmodule met geïntegreerde gascondensatieketel, een buffervat voor verwarmingswater en een warmwaterboiler, alsook de hydraulica, sensoren en regeling. De brandstofcel levert zowel verwarming, sanitair warm water en levert elektriciteit op. Meer info hierover is te lezen op www.allesoverdebrandstofcel.be

Ook is een zonneboiler steeds een interessante keuze om zowel sanitair warm water te produceren als voor cv ondersteuning eventueel in een hybride systeem met een bestaande gas of stookolieketel.

Wij zijn zowel rescert erkend voor warmtepompen en zonneboilers alsook koeltechnisch erkend.

Onze partners

Meer diensten

Wat klanten zeggen

Heel tevreden over de plaatsing van onze nieuwe verwarmingsketel
Sofie
Aalst

Nieuwbouw, renovatie of herstelling?